EcoMoto 930×122

pendiuc

TĂRICEANU: „PENDIUC AR TREBUI CERCETAT ÎN LIBERTATE”

Preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut astăzi o serie de considerații cu privire la cazul primarului municipiului Pitești, Tudor Pendiuc, arestat preventiv într-un dosar de corupție. Afirmaţiile au fost formulate într-o conferinţă de presă susţinută la Consiliul Judeţean Argeş, după o vizită oficială în Pitești.

Citiți și: Total interzis! Amendă de până la 100.000 de lei!

„Îl cunosc pe domnul Pendiuc, îi ştiu realizările ca primar, acestea se şi văd. Eu am o strângere de inimă de fiecare dată când văd pe cineva în arest, iar acel cineva nu este pericol public, nu este infractor de drept comun.

Tudor Pendiuc ar trebui să fie cercetat în stare de libertate, pentru că nu a făcut nimic violent. Trebuie să îi fie acordată prezumţia de nevinovăţie. Este incorect ce se întâmplă, pentru că se pune imediat pe imaginea unui om ştampila de „vinovat”. Ori acest lucru poate duce la încheierea unei cariere politice, chiar dacă până la urmă se dovedeşte că acuzaţiile nu se susţin.”, a spus Tăriceanu.

Citiți și: Alina Gorghiu pe făraș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3