EcoMoto 930×122

piteșteni

SERVICIILE SECRETE, CU OCHII PE MII DE PITEŞTENI

Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor, aflat în subordinea Primăriei Piteşti, anunță că în trimestrul III al anului în curs, la solicitarea unor diverse „structuri” din Ministerul Administraţiei şi Internelor, au fost transmise informaţii despre 8.165 de piteşteni. Din motive de confidențialitate, serviciul nu precizează despre ce informații este vorba.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat în sala de sport întrece orice imaginație! Uluitor!

În acest sens au fost făcute şi verificări în Sistemul Naţional Integrat de Introducere şi Actualizare a Informaţiilor, legate de Evidenţa Persoanelor.

Pe de altă parte, potrivit sursei citate, în acelaşi interval de timp 29 de cetăţeni români care se stabiliseră cu ani în urmă în străinătate au revenit definitiv în țară și și-au stabilit în Piteşti domiciliul, iar doi cetăţeni străini care locuiesc în Piteşti au dobândit cetăţenie română.

Citiți și: SERVICIILE DE INFORMAŢII INTRĂ DIN NOU PE FIR ÎN ANCHETE PENALE

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90