Donaris 930 x 122

cornel ionica

PITEȘTENII ÎL FAC PRAF PE IONICĂ. DIN NOU!

Piteștenii îl fac praf pe Ionică. Din nou! Nu mai este o noutate că cei mai mulți cetățeni din Pitești sunt revoltați și neumlțumiți din cauza activității pe care Cornel Ionică (nu) a avut-o de când a obținut funcția de primar.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat în sala de sport întrece orice imaginație! Uluitor!

Piteștenii își exprimă, frecvent, nemulțumirea în mediul online, fie că vine vorba de postări ale primarului, la care oamenii comentează negativ, fie de materiale de presă care îl au protagonist pe același Ionică. Din reacțiile piteștenilor sesizăm că nemulțumirile sunt atât de mari încât oamenii îl regretă pe primarul de tristă amintire Pendiuc.

O ultimă situație în care cetățeni ai orașului și-au exprimat revolta în mediul online este un material publicat de ePitești. Este vorba despre cel în care prezentam comportamentul jalnic pe care Ionică l-a avut în ședința de Consiliu Local din data de 12 iulie (detalii și imagini, AICI).

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Vă prezentăm o parte dintre comentariile piteștenilor (click pe imagini pentru mărire):

Vă reamintim că nu este pentru prima dată când piteștenii își exprimă nemulțumirile. Alte exemple, AICIAICI sau AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3