930 x122 grota rece

cncd

ŞI PATRONUL CNCD PITEŞTI A FOST DUS LA DNA

Constantin Scarlat, patronul firmei CNCD Piteşti, se află în acest moment la DNA Bucureşti, fiind anchetat în acelaşi dosar în care este vizat şi primarul Tudor Pendiuc.

Citiți și: Lovitură de teatru! Cine a dat foc service-ului BMVIS

CNCD este una dintre cele două firme private (cealaltă este Girexim) care face parte din asocierea cu SC Publitrans 2000 SA şi care a beneficiat de subvenţii de la Consiliul Local Piteşti pentru activitatea de transport public de călători. De asemenea, CNCD s-a ocupat şi de activitatea de ridicare a maşinilor din Piteşti parcate neregulamentar, activitate care a fost sistată din cauza unor neclarităţi legislative.

Vă reamintim că la DNA Bucureşti se mai află primarul Tudor Pendiuc, fiica cea mare a acestuia, Emanuela Pendiuc, precum şi omul de afaceri Valentin Vişoiu. Potrivit Mediafax, care citează surse judiciare, primarul Pendiuc ar fi suspectat că ar fi luat mită de la un om de afaceri în schimbul favorizării ilegale a semnării contractului dintre Publitrans (societate subordonată Consiliului Local Pitești) și firmele Girexim și CNCD. Conform aceleiași surse, o parte din mită ar fi constat într-un apartament într-o zonă rezidențială a Bucureștiului, apartament care ar fi pe numele Emei Pendiuc. DNA încă nu a precizat exact acuzațiile.

Citiți și: Pitești. Incident grav! Persoană lovită de tren lângă Lidl

UPDATE: Potrivit Realitatea TV, în urmă cu puțin timp la DNA București a ajuns și patronul Girexim, Gheorghe Văsâi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3