EcoMoto 930×122

cătălin scânteie

APEL COLECTIV! CONT DE DONAȚII PENTRU SANDA ȘI CĂTĂLIN SCÂNTEIE

Doi dintre răniții în carnagiul Colectiv din seara zilei de 30 octombrie, internați acum în spital, sunt argeșenii Sanda și Cătălin Scânteie.

Citiți și: Pitești. Uluitor, ce se predă la o școală cu peste 1600 de elevi

Toți cei care vor să îi ajute financiar pe soții Scânteie o pot face donând bani într-un cont deschis special la RAIFFEISEN BANK:

Cont: RO93RZBR0000060007341619
Titular cont: Scânteie Alexandrina
.

Citiți și: Atenție! Vă puteți trezi fără banii din cont!

O femeie deosebită, cu un suflet uriaş, care le-a fost mereu alături prietenilor în clipele cele mai grele – aşa vorbesc despre ea cei care o cunosc pe Sanda Scânteie. Sanda trăieşte datorită eforturilor supraomeneşti ale soţului său, Cătălin, şi sacrificiului făcut de Alexandru Simion, unul dintre eroii din Colectiv. A ieşit din club arsă pe mâini şi pe faţă. Îi mulţumeşte lui Dumnezeu că în ultima clipă s-a răzgândit să-l ia la concert şi pe Ştefan, fiul său, un copil minunat, care moşteneşte pasiunea părinţilor pentru muzică.

Artist înnăscut, musceleanul Cătălin Scânteie este considerat unul dintre cei mai buni chitarişti rock din România. Are 39 de ani. A mers în clubul Colectiv împreună cu soţia lui, Sanda, ca să-şi asculte prietenii, care lansau al doilea album din carieră. În momentul în care s-a declanşat coşmarul şi-a luat soţia şi a încercat să o scoată din club. Aproape de ieşire, însă, o bucată de burete arzând i-a căzut pe spate şi l-a trântit la pământ, acolo unde a fost călcat în picioare de alte câteva zeci de oameni. Îngerul păzitor al soţilor Scânteie s-a dovedit a fi bunul lor prieten Alexandru Simion, fost coleg de trupă cu Cătălin, care i-a scos din infernul din Colectiv și care apoi a pierit încercând să salveze şi alţi oameni. Cătălin are arsuri pe o mare suprafaţă a corpului, însă medicii sunt pozitivi în privinţa şanselor sale.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90