NOR CURIER 930X122

bcm u

BASCHETBALIȘTII DE LA BCM U, DISEARĂ ÎMPREUNĂ PENTRU EDI

BCM U Piteşti se alătură campaniei ”Împreună pentru Edi”.

Citiți și: (GALERIE FOTO) BASCHETBALIST PITEŞTEAN, JEFUIT

Meciul pe care elevii lui Hristu Șapera îl vor susține diseară în Sala Sporturilor Trivale cu CSU Atlassib Sibiu îi va fi dedicat lui Eduard Nonu, tânărul care, la 24 de ani, suferă de cancer limfatic. La intrarea în sală vor fi amplasate două urne în care spectatorii vor putea dona bani.

“Existăm pentru a ne sprijini unii pe ceilalţi. Existăm pentru a ne deschide sufletul şi a dărui speranţe. Existăm pentru a ne da mâna şi a fi împreună, chiar dacă nu ne cunoaştem. Existăm pentru a ne implica! Implică-te şi tu! Împreună pentru Edi!”, este mesajul lui Hristu Şapera, antrenorul principal al lui BCM U.

Citiți și: A FOST BASCHET ÎN PITEȘTI – REZULTATUL

Meciul va începe la ora 19:15.

Eduard Nonu se află acum în Italia la tratament. Părinţii ar face orice pentru salvarea singurului lor copil. Au acumulat datorii, inclusiv la întreţinere, și și-au ipotecat apartamentul.

Donaţii în bani se pot face pe numele Nonu Eduard Antoniu, în conturile deschise la Raiffeisen Bank:

RON – RO59RZBR00000600138227942

EURO – RO59RZBR0000060014603202.

Pentru cei din străinătate, la contul în euro Codul Swift este ROBU RZBR. (Foto baschet: Facebook BCM U Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90