New Profesional Consult 930 x 122

funcționari publici

S-AU SĂTURAT! AMENINȚĂ CU GREVA

S-au săturat! Amenință cu greva. Funcționarii publici amenință cu greva.

Citiți și: Alertă: Grevă generală! Angajații amenință că vor opri activitatea

“Întâlnirea cu domnul Mihai Tudose, prim-ministru, care a avut loc miercuri, 15 noiembrie 2017, în cadrul Consiliului Național al CNSRL ”Frăția”, a determinat Sindicatului Național al Funcționarilor Publici (SNFP) să lanseze în rândul tuturor funcționarilor publici și personalului contractual din administrația publică un sondaj cu privire la forma de protest, miting sau grevă, motivat de anularea creșterii salariale de 25% prin majorarea contribuțiilor angajaților.

Majorarea salarială expres prevăzută de legea salarizării adoptată de Parlamentul României la mijlocul anului 2017 va fi anulată de efectele ”revoluției fiscale” promovate de Guvern prin ordonanță de urgență.”, afirmă Sindicatul Național al Funcționarilor Publici într-un comunicat de presă transmis astăzi pe adresa redacției noastre.

Citiți și: Ceferiștii declanșează greva! Călătorii vor fi afectați

SNFP reprezintă funcționari publici și personal contractual din administrația publică centrală și locală.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3