EcoMoto 930×122

cs mioveni

minge

ACADEMICA JOACĂ PENTRU CUPĂ SUB TURNUL CHINDIEI! CITEȘTE CE SPUNE CĂPITANUL TÂRGOVIȘTENILOR!

Pe 9 septembrie FC Academica Argeș și CS Mioveni vor forța calificarea în șaisprezecimile Cupei României la fotbal. În urma tragerii la sorți Academica va juca în Târgoviște cu echipa locală Chindia, în timp ce Mioveniul va evolua, tot în deplasare, cu FC Voluntari.

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

Căpitanul Chindiei, Dragoș Pătru, mizează pe calificarea echipei sale: “Cred că avem forța și potențialul să mergem mai departe. I-am văzut pe cei de la Academica, mi-au lăsat o impresie bună, dar la finalul meciului sper să ne bucurăm noi. Mizăm și pe sprijinul publicului. Am vorbit cu băieții, toată lumea este montată pentru calificare. Fanii au fost mereu alături de noi, îi așteptăm și marți.“, declară Pătru, citat de chindiatargoviste.ro.

Celelalte partide din faza care se va disputa marțea viitoare sunt următoarele: Aerostar Bacău-Sport Club Bacău, Cetatea Târgu Neamţ-ACS Rapid CFR Suceava, Farul Constanţa-Săgeata Năvodari, Viitorul Axintele-Unirea 04 Slobozia, Gloria Buzău-CF Brăila SA, FC Ştefăneşti-ACS Berceni, Fortuna Poiana Câmpina-Unirea Tărlungeni, FC Olt Slatina-CSM Râmnicu Vâlcea, FC Caransebeş-Metalul Reşiţa, Şoimii Pâncota-ACS Poli Timişoara, Unirea Jucu-FC Olimpia 2010 Satu Mare şi Arieşul Turda-FC Bihor Oradea.

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

Dacă se vor califica, cele două echipe argeșene vor putea da piept în faza următoare cu formații din Liga I. Șaisprezecimile sunt programate pentru zilele de 23 și 24 septembrie, cu începere de la ora 16.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3