Donaris 930 x 122

academica

ACADEMICA ŞI CS MIOVENI AU JUCAT ULTIMELE MECIURI ALE ANULUI. AFLĂ REZULTATELE!

Astăzi s-a desfăşurat ultima etapă din anul în curs în cadrul Ligii a doua la fotbal.  Echipele vor lua vacanţă după runda a 16-a pentru o lună, la jumătatea lui ianuarie urmând a se reuni. Returul va continua de la finalul lunii februarie, iar până atunci, indiferent de rezultatele înregistrate azi, în cele două serii vor ierna pe primul loc FC Voluntari (Seria I) şi ACS Poli Timişoara (Seria II).

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

Ambele echipe argeşene implicate în campionat, Academica Argeş şi CS Mioveni, au avut astăzi meciuri, prima jucând acasă, cu CF Brăila, iar a doua în deplasare, la Olimpia Satu Mare.

Academica a reuşit un meci bun, conducând cu 2-0 încă din minutul 25, ca urmare a golurilor înscrise de Viţelaru (minutul 16) şi Pătulea (minutul 25). Pătulea a dus scorul la 3-0 în minutul 63, marcând spectaculos, cu călcâiul. Chiţu a mai marcat de două ori, iar rezultatul final a fost 5-0 pentru Academica.

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

CS Mioveni a avut o deplasare destul de dificilă la Satu Mare, reduta defensivă gândită de antrenorul Claudiu Niculescu rezistând cu greu până în a doua repriză, când gazdele au deschis scorul prin Gavrilescu, în minutul 77, tabela nemaifiind modificată până la final. CS Mioveni a pierdut meciul cu 1-0. (Foto: sportularadean.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3