930 x122 grota rece

bcm u

BCM U VREA SĂ FACĂ AZI PRIMUL PAS CĂTRE CAREUL DE AȘI

BCM U debutează diseară în noul an cu primul meci din dubla sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin. Piteștenii vor juca în Timișoara, cu BC Timba, partida fiind programată să înceapă la ora 20. Disputa va fi arbitrată de Laszlo Bukuresti, Bogdan Podar și Sorin Drugaru. Comisar de meci va fi Doru Vinași.

Citiți și: Criminal în libertate! A omorât doi oameni, iar acum este de negăsit

„Este o partidă deosebit de importantă pentru noi, deoarece într-o dublă manșă în Cupă fiecare detaliu contează. Cupa este o competiție specială, în care fiecare punct contează. Atitudinea cu care vom intra în meci va face diferenţa. Ar fi o mare realizare pentru echipa noastră şi pentru orașul Piteşti să fim pentru a doua oară consecutiv între cele mai bune patru echipe şi să avem șansa în două zile să luptăm pentru un trofeu. Înțelegem acest moment şi cu siguranță vom da totul pe teren pentru a ne califica.”, a declarat pentru scmpitesti.ro antrenorul principal al lui BCM U, Hristu Șapera.

Returul care va stabili una dintre cele patru semifinaliste ale actualei ediții a Cupei României va avea loc pe 9 ianuarie, în Sala Sporturilor Trivale din Pitești. (Foto: Facebook BCM Pitești)

Citiți și: ULTIMA ORĂ: SE ÎNCHIDE O IMPORTANTĂ FABRICĂ

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90