New Profesional Consult 930 x 122

antrenor

INTREBARE_INTREBATOARE

UN NOU ANTRENOR LA CS MIOVENI

CS Mioveni are un nou staff tehnic. Conducerea clubului şi antrenorul Claudiu Niculescu au ajuns la un acord privind rezilierea contractului pe cale amiabilă, în urma rezultatelor din acest sezon.

Citiți și: Un celebru antrenor român a suferit un infarct!

Meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea de sâmbătă a fost ultimul pentru principalul Claudiu Niculescu şi secundul Cornel Dobre, echipa suferind a treia înfrângere pe propriul teren din acest tur de campionat şi a patra din toate meciurile disputate până acum.

MARIUS STOICA 1

Citiți și: Argeș. Decizie radicală la CS Mioveni!

Noul antrenor principal al Mioveniului este Marius Stoica (FOTO), cel care a pregătit până acum formaţia de Juniori B a clubului. Noua echipă tehnică va fi formată strict din argeşeni, oameni care au trecutul legat de istoria clubului galben-verde. Stoica este fost jucător al echipei, fost secund şi antrenor principal, acesta urmând să lucreze cu Iordan Eftimie şi Mihai Olteanu – secunzi şi Iulian Ilie – antrenor de portari.

(Sursă şi foto: csmioveni.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3