930×122 CAPRA 5

academica

CUPĂ DE INFARCT PENTRU ACADEMICA ȘI CS MIOVENI! AFLĂ REZULTATELE!

În această seară s-au desfășurat meciurile etapei a cincea a Cupei României la fotbal. Cele două echipe argeșene angrenate în competiție au avut rezultate diametral opuse, ambele după dispute dramatice pe terenul adversarilor.

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

ACS Academica Argeș Pitești a jucat cu târgoviștenii de la Chindia. După 90 de minute scorul a fost egal: 1-1. Chindia a deschis scorul abia în minutul 86, prin Ispas, piteștenii egalând prin Olariu în minutul 90+2. În prelungirile de 30 de minute Chindia a marcat prin Vătafu, în minutul 115, stabilind rezultatul final: 2-1 pentru târgovișteni.

Dacă Academica a fost eliminată, CS Mioveni merge mai departe, în șaisprezecimile Cupei, fază programată pentru 24 septembrie și în care vor intra și echipele de Liga I. Și Mioveniul a avut parte de o partidă dramatică împotriva lui FC Voluntari. Gazdele au deschis scorul în minutul 31 prin Ene, din penalty. CS Mioveni a egalat tocmai în minutul 88, grație reușitei lui Ayza. În ultimul minut regulamentar de joc argeșenii au stabilit scorul final, prin Popa: 2-1 pentru CS Mioveni. (Foto: sportularadean.ro)

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3