930×122 CAPRA 5

atletism

stadion2

ESTE PITEŞTIUL PREGĂTIT PENTRU CAMPIONATELE NAŢIONALE ŞI BALCANICE DE ATLETISM?

Primarul Tudor Pendiuc a revenit ieri seară în Piteşti dintr-o vizită de câteva zile în Polonia, în Sopot, acolo unde a asistat la întrecerile sportive din cadrul Campionatelor Mondiale de Atletism seniori.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

Pendiuc a fost în Polonia la invitaţia Federaţiei Române de Atletism, care a ales Piteştiul ca gazdă în acest an pentru două competiţii de anvergură, ambele urmând să aibă loc în iulie: Campionatele Naţionale şi Campionatele Balcanice de Atletism. Edilul a vrut să vadă care sunt cerinţele pentru organizarea unor astfel de evenimente, iar concluzia lui este că Piteştiul va face faţă.

„Până pe 1 iulie va fi gata noua pistă de atletism de la stadionul „Nicolae Dobrin”. Mai trebuie doar să ne ocupăm de ceva dotări şi suntem pregătiţi să organizăm competiţii sportive de anvergură, aşa cum am mai făcut-o. La Campionatele Naţionale vor participa 300 de sportivi şi antrenori, iar la cele Balcanice alţi 600, din 15 ţări. Avem o bună experienţă în a organiza asemenea evenimente, nu ne facem probleme. După ce vom realiza şi dotările necesare acestor competiţii, Piteştiul va deveni centrul naţional al atletismului”, ne-a declarat primarul Piteştiului.

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3