New Profesional Consult 930 x 122

cfr cluj

minge

INCREDIBIL MECI! CS MIOVENI, ELIMINATĂ DUPĂ CE A CONDUS CU 3-0!

A fost meci de infarct în această seară pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești!

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

CS Mioveni a fost eliminată din Cupa României, în sferturile de finală ale competiției, după 90 de minute regulamentare de joc, de către CFR Cluj, la capătul unei partide incredibile. Clujenii au câștigat cu 4-3, după ce Mioveniul a condus la un moment dat cu 3-0!

Elevii lui Claudiu Niculescu au deschis scorul în minutul 36, prin Stoica. La pauză a fost 1-0 pentru argeșeni. După pauză CS Mioveni și-a majorat avantajul prin Nilă în minutul 51 și Galan în minutul 59. Clujenii au redus din handicap trei minute mai târziu prin Tade, din lovitură de pedeapsă. În minutul 68 CFR Cluj a punctat din nou, prin Chanturia. Către final, în minutul 87, Tade a făcut dubla și Clujul a egalat. În primul minut dintre cele patru de prelungiri dictate de arbitru la cele 90 regulamentare CFR Cluj a înscris prin Ivanovski și s-a calificat în semifinale.

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

Amintim că în fazele anterioare ale Cupei CS Mioveni eliminase pe Astra Giurgiu și Dinamo București.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3