930 x122 grota rece

antrenor

ION_MOLDOVAN

ION MOLDOVAN A PLECAT DE LA CS MIOVENI

Ion Moldovan nu mai este antrenor principal al echipei de Liga a II-a CS Mioveni.

Citiți și: Un celebru antrenor român a suferit un infarct!

Moldovan și conducerea clubului argeșean au hotărât să se despartă pe cale amiabilă. Plecarea lui Ion Moldovan survine după înfrângerea suferită sâmbătă de CS Mioveni în deplasare la UTA Arad. Meciul s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor: 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în primul minut al prelungirilor (90+1). CS Mioveni se află abia pe locul 9 (din 12 echipe) în clasamentul seriei a doua a Ligii a II-a de fotbal. Amintim că Moldovan fusese numit antrenor principal al echipei CS Mioveni în septembrie anul trecut, în locul lui Iordan Eftimie.

Până la găsirea unui nou antrenor principal, echipa va fi coordonată de secundul Marius Stoica. Etapa viitoare, care va avea loc pe 15 martie, Mioveniul va juca pe teren propriu cu Gloria Bistrița.

Citiți și: Argeș. Decizie radicală la CS Mioveni!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90