New Profesional Consult 930 x 122

academica

PROMOVAREA SE JOACĂ! ACADEMICA REDUCE DISTANȚA FAȚĂ DE LIDER

În urmă cu puțin timp s-a încheiat prima etapă din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal.

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

În prima serie, Academica Argeș Pitești a învins pe teren propriu pe SC Bacău cu 2-0 (0-0). Primul gol al partidei a fost marcat de Vezan, în minutul 66, din lovitură liberă de la 16 metri. Academica și-a mărit avantajul în minutul 74 prin Pușcaș. În minutul 59 piteștenii au ratat, prin Stancu, o lovitură de la 11 metri, primită pentru un henț în careu.

Ocupanta locului întâi în serie și principala candidată la promovare în Liga I, FC Voluntari, a obținut pe teren propriu doar un rezultat de egalitate și în extremis, din penalty, în ultimele minute, cu CF Brăila: 1-1. Piteștenii de la Academica sunt pe locul 2, la distanță de 5 puncte de lider.

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

În seria a doua, CS Mioveni a încheiat la egalitate, 0-0, meciul jucat în deplasare cu Metalul Reșița. (Foto Arhivă: Facebook Academica Argeș Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90