New Profesional Consult 930 x 122

cs mioveni

REMARCABIL! CALIFICARE EUROPEANĂ PENTRU CS MIOVENI

Echipa de tenis de masă a clubului argeșean CS Mioveni s-a calificat în turul al doilea al Cupei europene ETTU, după ce și-a învins adversarele din Scoția și Belgia.

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

Tenismenii galben-verzi au obținut calificarea în Scoția, acolo unde în weekend s-au disputat partidele din Grupa B.

În acest prim tur CS Mioveni a jucat cu TT Vedrinamur (Belgia), Tenis de Mesa Arteal (Spania), GSK Yalova Belediye (Turcia) și TTC  North Ayrshire (Scoţia).

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

Sâmbătă, în prima zi a competiției, CS Mioveni a învins cu 3-0 pe GSK Yalova Belediye, iar apoi a pierdut cu același scor cu Tenis de Mesa Arteal. Duminică, însă, Cazacu, Petrescu și Seni au câștigat ambele dispute: mai întâi cu 3-1 în fața gazdelor de la TTC  North Ayrshire și ulterior cu 3-0 împotriva belgienilor de la TT Vedrinamur.

ETTU este a doua cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa la tenis de masă, după European Champions League.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3