930×122 CAPRA 5

cs balotești

RUȘINE! FC ARGEȘ, BĂTAIE DE JOC PE BANII PITEȘTENILOR

FC Argeș, bătaie de joc pe banii piteștenilor. În urmă cu puțin timp s-a încheiat CS Balotești – FC Argeș, partidă din etapa cu numărul 15 a Ligii a II-a de fotbal.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Piteștenii au pierdut cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat pentru gazde de Eugen Nica, în minutul 12. Este o înfrângere rușinoasă pentru elevii lui Eftimie, în fața unei echipe care se află pe loc retrogradabil.

De altfel, FC Argeș a intrat ea însăși în zona „nisipurilor mișcătoare”, la capătul unei serii de partide în care a plictisit, a enervat și a dezamăgit prin prestații fără sare și piper, orchestrate anemic de un antrenor, Iordan Eftimie, lipsit de soluții ofensive.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Și mai grav este că bătaia de joc are loc pe banii piteștenilor, în condițiile în care finanțatorul echipei este Primăria. Demiterea sau demisia, previzibilă și firească, a lui Eftimie va fi doar o victorie de parcurs pentru suporteri și ideea de bun simț. Un nou antrenor, indiferent de numele său, nu va face miracole cu același lot de jucători și cu aceiași conducători la club. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3