New Profesional Consult 930 x 122

cfr cluj

cs-mioveni

A SCĂPAT DE STEAUA! CS MIOVENI VA ÎNTÂLNI CFR CLUJ ÎN CUPA ROMÂNIEI

În urmă cu puțin timp a început la Casa Fotbalului din București tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României.

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

Primul meci tras la sorți a fost cel care îi interesează în mod direct pe microbiștii din Argeș. Astfel, sorții au decis ca echipa de Liga a II-a CS Mioveni să joace cu CFR Cluj.

Vom reveni cu amănunte.

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

UPDATE Celelalte partide din sferturi vor fi următoarele: CSU Craiova – Steaua București, ASA Târgu Mureș – Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu.

Federația Română de Fotbal anunță că sferturile de finală ale Cupei României se vor juca într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab cotate, și vor avea loc „în jurul datei de 3 decembrie”. Zilele și orele de desfășurare ale jocurilor urmează să fie stabilite împreună cu televiziunile deținătoare de drepturi. Ca și până acum, CS Mioveni ar urma să joace cu CFR Cluj pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Echipa din Mioveni este performera edției din acest an a Cupei, eliminându-le pe Astra Giurgiu și Dinamo București.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3