EcoMoto 930×122

chiriași

ARGEȘ: CHIRIAȘI CLANDESTINI – RAZIE DE AMPLOARE

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului Ordine Publică din Poliţia Municipiului Curtea de Argeş au făcut o razie cu efective mărite în mai multe imobile în care locuiesc persoane cu chirie. Imobilele sunt situate pe străzile 1 Mai, Daniel Sterescu şi Râmnicu Vâlcea din Curtea de Argeş. Razia a fost organizată pentru verificarea modului de respectare a legii în domeniul evidenţei populaţiei, a modalităţii de atribuire spre folosinţă a camerelor de locuit, pentru depistarea persoanelor urmărite şi pentru prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Au fost verificate 51 de persoane, 12 dintre ele fiind duse la sediul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş pentru verificări.

De asemenea, poliţiştii le-au dat 6 amenzi, în valoare totală de 240 de lei, persoanelor prinse că locuiau fără forme legale şi celor care le-au găzduit mai mult de 15 zile.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90