930×122 CUMPANA 5

permise

ARGEȘ: SE REIA PROBA PRACTICĂ PENTRU PERMISUL AUTO

Instituția Prefectului Argeș informează că Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor va relua treptat activitatea de examinare.

Citiți și: Decizie radicală privind permisele auto!

Pe data de 2 iunie 2020 va fi reluată examinarea la proba practică pentru candidații care au fost programați anterior și pentru cei cărora le-au expirat dosarele de școlarizare în perioada stării de urgență (16 martie-17 mai 2020). Reprogramarea candidaților va fi realizată prin intermediul școlilor de conducători auto, cu informarea acestora.

Programarea la proba practică va fi făcută pe două intervale orare, pentru două serii de candidați pentru fiecare examinator.

Citiți și: Argeș. Avansări înainte de termen la Permise și Înmatriculări

La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice vor avea acces doar candidatul și instructorul auto (fără însoțitori: rude, prieteni etc). La locul de întâlnire se vor respecta regulile de distanțare fizică.

Examinatorul, candidatul și martorul vor purta echipamente de protecție (mască de protecție), în caz contrar putând fi refuzată susținerea probei. În mașină vor fi prezente maximum trei persoane în același timp.

Școlile de conducători auto vor asigura igienizarea mașinilor cu care se susține proba practică, iar pentru ocupanții vehiculelor va fi pus la dispoziție un flacon cu substanță dezinfectantă. De asemenea, reprezentanții școlilor vor pune la dispoziție echipamente pentru măsurarea temperaturii corporale, putând fi refuzată examinarea candidatului cu o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius.

Din listele cu candidați vor fi excluse persoanele care figurează în izolare sau carantină.

AICI, amănunte despre noile reguli pentru proba de traseu la examenul auto.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90