New Profesional Consult 930 x 122

giratoriu

ATENȚIE, ȘOFERI! UN NOU SENS GIRATORIU ÎN PITEȘTI

Municipalitatea se pregăteşte să amenajeze în Pitești un nou sens giratoriu.

Citiți și: Semnul de circulație care-i bulversează pe șoferi

De această dată, zona vizată este intersecţia dintre străzile Nicolae Bălcescu, Eremia Grigorescu şi Dumbravei, anunță viceprimarul Cornel Ionică. În zonă vor fi făcute şi săpături. Prin urmare, traficul rutier se va desfăşura pentru o perioadă cu dificultate. Precizăm că strada Dumbravei este singura cale de legătură directă prin Centru între nordul şi sudul Piteştiului, pe direcţia Bascov-Prundu.

O perioadă sensul giratoriu va fi provizoriu, pentru simulări. Dacă traficul se va desfăşura în condiţii mai bune decât acum, va fi menţinut. În caz contrar, va fi desfiinţat şi se va reveni la starea iniţială.

Citiți și: LĂCOMIE LA PRIMĂRIE ȘI NEMULȚUMIRE LA PEDIATRIE

În Piteşti vor mai fi amenajate sensuri giratorii şi în capătul dinspre Podul Viilor al Căii Bucureşti şi la CNCD-Publitrans. (Foto Arhivă: domnuleprimar.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Sa-l ia DNA-ul si pe „cinstitul” asta acum cat e sanatos ca pe urma il ajunge boala ca pe alalalt! Face teste pe banii si nervii nostri!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3