930 x122 grota rece

autostrada pitesti-sibiu

glisiera_autostrada

AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU: DEPUTATUL NICOLESCU ÎNTREABĂ, MINISTRUL ȘOVA RĂSPUNDE EVAZIV

Deputatul liberal de Argeș Theodor Nicolescu l-a interpelat luna trecută pe ministrul Dan Șova în legătură cu proiectul autostrăzii Pitești-Sibiu, după cum v-am informat la timpul respectiv.

Citiți și: Pe A1 Pitești-Sibiu se întâmplă ceva fantastic: Pas crucial către vis devenit realitate!

„Din păcate, autostrada Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu nu este prevăzută pentru finanțare în următorii ani, deși este parte a coridorului IV paneuropean, fapt grav, care va afecta dezvoltarea economică a județului Argeș și va genera pierderi însemnate grupului Dacia-Renault. În acest context, vă rog (…) să precizați care sunt criteriile în baza cărora a fost selectat pentru finanțare tronsonul București-Alexandria și a fost exclusă finanțarea autostrăzii Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu pentru următorii ani”, scrie în interpelarea formulată de parlamentarul PNL Theodor Nicolescu (foto).

Iată că a venit și răspunsul! Citindu-l, concluzia noastră este că Dan Șova, ministrul pentru proiecte de infrastructură și investiții străine, se face că plouă, fentând întrebarea clară a deputatului de Argeș și oferind un răspuns evaziv: „În prezent este în curs de elaborare Masterplanul General de Transport, care are ca obiectiv realizarea strategiei infrastructurii de transport la nivel național. Atât proiectul pentru autostrada București-Alexandria, cât și cel pentru autostrada Sibiu-Pitești sunt incluse în analiza realizată de consultantul care elaborează Masterplanul. În urma finalizării Masterplanului vor rezulta proiectele prioritare pentru perioada imediat următoare (2014-2020), cât și pentru orizontul de timp ulterior”, așa sună răspunsul ministrului Dan Șova.

Citiți și: Anunț fantastic despre Autostradă! Se deschide!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90