New Profesional Consult 930 x 122

autonomie

Cât vor plăti românii pentru prima Dacie electrică

Cât vor plăti românii pentru prima Dacie electrică.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Dacia a ajuns în punctul în care se pregătește să deschidă precomenzile pentru primul său automobil electric, fiind anunțate și prețurile celor două versiuni de echipare. Printre noutățile lansate se numără și autonomia crescută a mașinii, conform omologării europene, conform Profit.ro.

Dacia Spring va costa 16.800 de euro în echiparea Comfort și 18.100 de euro în echiparea Comfort Plus, beneficiind de o serie de echipamente standard care asigură un confort decent la bordul mașinii. Printre acestea se numără aerul condiționat, sistemul multimedia cu display de 7 inci, precum și o serie de sisteme de siguranță, inclusiv frânarea de siguranță în cazul unui impact iminent.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Dacia a anunțat însă și unele schimbări ale datelor tehnice, odată cu publicarea prețurilor pentru piața din România. Cea mai importantă este autonomia în regim WLTP CITY, respectiv pentru rularea în mediu urban în cea mai mare parte a timpului. Modelul a primit 10 kilometri în plus, ceea ce reprezintă până la o zi de deplasare în mediul urban. În același timp, autonomia mixtă în regim WLTP a fost omologată la 230 de kilometri, una care poate asigura deplasarea între două localități situate la o distanță medie.

Mai multe amanunte, AICI

Sursă: Profit.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90