930×122 CAPRA 5

autonomie

Cât vor plăti românii pentru prima Dacie electrică

Cât vor plăti românii pentru prima Dacie electrică.

Citiți și: Dacia plănuiește o nouă mare investiție

Dacia a ajuns în punctul în care se pregătește să deschidă precomenzile pentru primul său automobil electric, fiind anunțate și prețurile celor două versiuni de echipare. Printre noutățile lansate se numără și autonomia crescută a mașinii, conform omologării europene, conform Profit.ro.

Dacia Spring va costa 16.800 de euro în echiparea Comfort și 18.100 de euro în echiparea Comfort Plus, beneficiind de o serie de echipamente standard care asigură un confort decent la bordul mașinii. Printre acestea se numără aerul condiționat, sistemul multimedia cu display de 7 inci, precum și o serie de sisteme de siguranță, inclusiv frânarea de siguranță în cazul unui impact iminent.

Citiți și: Sute de angajați au plecat de la Dacia pe zeci de mii de euro

Dacia a anunțat însă și unele schimbări ale datelor tehnice, odată cu publicarea prețurilor pentru piața din România. Cea mai importantă este autonomia în regim WLTP CITY, respectiv pentru rularea în mediu urban în cea mai mare parte a timpului. Modelul a primit 10 kilometri în plus, ceea ce reprezintă până la o zi de deplasare în mediul urban. În același timp, autonomia mixtă în regim WLTP a fost omologată la 230 de kilometri, una care poate asigura deplasarea între două localități situate la o distanță medie.

Mai multe amanunte, AICI

Sursă: Profit.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90