930×122 CAPRA 5

cetateni

CETĂŢENI TURCI, ILEGAL ÎN ARGEŞ

Cetățeni turci, ilegal în Argeș. Poliţiştii de imigrări din Argeş au depistat 7 cetăţeni turci care nu au părăsit ţara la expirarea perioadei legale de şedere în România.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Turcii, cu vârste cuprinse între 30 şi 48 de ani, au fost amendați cu 4.200 de lei şi obligaţi, prin comunicări emise, să părăsească teritoriul României în termen de 3 zile.

În urma verificărilor, poliţiştii de imigrări au stabilit că cetățenii turci au intrat legal în România, în baza unor vize Schengen, având drept de şedere 90 de zile. Însă la expirarea valabilităţii perioadei de şedere, nu au părăsit teritoriul ţării noastre.

Citiți și: Au năvălit turcii pe străzile din Pitești! Imagini video de senzație

Serviciul pentru Imigrări al judeţului Argeş, care ne furnizează informația, nu oferă alte amănunte.

Conducerea instituției îi invită pe solicitanţi să utilizeze aplicaţia on-line de depunere a documentelor, la adresa www.portaligi.mai.gov.ro, pentru reducerea timpului de aşteptare la ghişeu şi eficientizarea procesului de preluare a cererilor. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3