New Profesional Consult 930 x 122

agricultura

DANIEL CONSTANTIN, INIȚIATIVĂ ÎN PREMIERĂ PENTRU FERMIERII ROMÂNI

Este o premieră pentru România. Reprezintă singurul eveniment de acest tip de anvergură națională, în cadrul căruia vor fi recunoscute și răsplătite cu diplome de excelență eforturile și rezultatele deosebite ale producătorilor agricoli din întreaga țară. Se va desfășura astăzi, cu începere de la ora 11, la Palatul Ghika din București.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Vorbim despre prima ediție a Balului Fermierului, inițiativă a ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, piteșteanul Daniel Constantin. Ministrul îi va premia pe cei mai buni fermieri. Câștigătorii au fost desemnați avându-se în vedere performanțele deosebite ale acestora în anul agricol 2013-2014.

Prin acordarea acestor distincții Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale dorește să încurajeze producătorii agricoli să continue investițiile și eforturile, astfel încât agricultura românească să devină principalul motor al creșterii economice.

Citiți și: Revenire la Ministerul Agriculturii! Cine ar veni ministru din partea PSD

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3