930 x122 grota rece

PASAPORT

De la 1 aprilie, noi tarife la pașapoarte!

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple anunță că de la 1 aprilie vom avea parte de noi prețuri pentru eliberarea de pașapoarte.

Iată noile tarife: 100 de lei pentru pașaportul temporar, 244 de lei pentru pașaportul electronic simplu cu valabilitate de 3 ani (pentru minorii cu vârste de sub 6 ani) și 270 de lei pentru pașaportul electronic simplu cu valabilitate de 5 ani.

În cazul în care contravaloarea blanchetei paşapoartelor respective a fost achitată înainte de 1 aprilie şi cererea de eliberare este înregistrată după această dată, nu se va percepe diferenţă de preţ, paşapoartele fiind eliberate la preţul achitat.

Având în vedere că se apropie sărbătorile pascale, precum şi perioada concediilor estivale, Instituția Prefectului, în subordinea căreia funcționează Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, le recomandă argeșenilor care vor călători în străinătate în această perioadă să-și verifice valabilitatea documentelor de călătorie sau, după caz, să depună în timp util cereri pentru eliberarea paşapoartelor, evitând aglomeraţia care s-ar putea crea la ghişee. În plus, cetăţenii care urmează să solicite eliberarea documentelor de călătorie sunt sfătuiți să-şi verifice, după caz, valabilitatea cărţilor de identitate, corectitudinea menţiunilor din certificatele de naştere ale minorilor sau din hotărârile judecătoreşti de încredinţare, precum şi starea de uzură a acestora (cărţi de identitate deteriorate, certificate de naştere plastifiate, etc).

Programul de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple va fi următorul în luna aprilie: luni, marţi și miercuri – între 8:30 și 17, joi – între 8:30 și 18:30 și vineri – între 8:30 și 16:30.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90