EcoMoto 930×122

argintex

ÎNTRE CHIN ŞI AMIN LA ARGINTEX. AU RENUNŢAT LA MĂŞTI CA SĂ TRĂIASCĂ

Mai mulţi piteşteni susţin că au de suferit din pricina măştilor de protecţie pe care sunt obligaţi să le poarte cu orele în spaţii închise, la locul de muncă.

Citiți și: Masca și tirajul epidemiologic, din nou în școli și grădinițe

Concret, după cum am aflat stând de vorbă cu angajaţi care lucrează în incinta Argintex, dar şi în complexul Fortuna, oamenii se plâng că respiră greu şi că disconfortul devine la un moment dat insuportabil.

„Îmi vine să o arunc, vă daţi seama, trebuie să port opt ore masca asta. O port că n-am încotro, mi-e frică să nu fiu amendată. Am văzut polițiști care umblă în civil, fac verificări și îi sancţionează pe cei care nu poartă mască”, ne-a mărturisit o angajată de la mobilă.

Citiți și: VIDEO: Cum te protejezi de COVID când mergi la schi

Parterul, acolo unde se vând oale, produse electrice, electronice şi tot felul de minuni e un adevărat furnicar. Sute de clienţi erau la orele prânzului în incinta cu pricina, iar unii erau roşii ca racul la faţă şi transpiraţi.

Fiindcă nu mai rezistau, unii clienți, dar și vânzători, şi-au dat jos măştile ori le-au mutat sub bărbie, după modelul anumitor politicieni care au încălcat regulile. Ce-i drept, parcă în imaginea care a „transpirat” de la Guvern nu apăreau atât de mulţi oameni şi atmosfera era mai relaxată.

Şi apropo de relaxare, anumite persoane afectate de purtarea măştilor de protecţie vor ca în următoarea perioadă să se renunțe la această măsură, însă, aproape sigur, nu vor scăpa prea curând fără motive întemeiate (medicale, de pildă).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90