New Profesional Consult 930 x 122

loto

La fiecare leu investit a câștigat 462.162 de lei!

La fiecare leu investit a câștigat 462.162 de lei!

Citiți și: Premiu de excelență pentru Pitești!

Câștigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 din 2 iunie și-a ridicat azi banii de la Loterie.

“Am jucat. Am câșttigat. Îndrum toți prietenii să joace cu încredere la jocurile Loteriei Romane.” – este mesajul pe care câștigătorul îl transmite tuturor jucătorilor la loto.

Citiți și: Loteria Română face anunțul zilei! Cum poți câștiga azi 8,1 milioane de euro

Acesta s-a prezentat azi la sediul central al Loteriei Române pentru a intra în posesia premiului de categoria I în valoare de 8.496.320,80 de lei (peste 1,71 milioane de euro) obținut la tragerea Loto 6/49 din 2 iunie, premiu câștigat cu un bilet care a costat puțin peste 18 lei. Socotind simplu rezultă că pentru fiecare leu investit a câștigat 462.162 de lei!

Posesorul biletului norocos este din comuna Gura Teghii, județul Buzău, are peste 50 de ani și a declarat că joaca constant la toate jocurile loto de mai mult de 30 de ani, intotdeauna doar variante simple. Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificatie personala, fiind alese la intamplare.

A aflat că este marele câștigător la o zi după tragere, când și-a verificat numerele, ca de obicei, pe site-ul Loteriei Romane – www.loto.ro

Acesta a fost convins că într-o bună zi va câștiga premiul cel mare și își dorește să joace în continuare.

Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90