New Profesional Consult 930 x 122

dr mircea stoian

Spitalul din Mioveni, premiu de excepție!

„Creșterea capacității de gestionare a crizei cauzată de virusul COVID – 19 prin dotarea cu aparatură medicală a Spitalului orășenesc Mioveni” – este unul dintre cele mai de succes proiecte realizate cu fonduri europene în perioada de programare 2014-2020.

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

Nu o spunem noi, ci aceasta este realitatea! Astăzi, în cadrul galei „România modernizată cu fonduri europene”, organizată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, managerul celei mai noi unități medicale din județul Argeș, doctorului Mircea Stoian i-a fost înmânat premiul.

Proiectul „Creșterea capacității de gestionare a crizei cauzată de virusul COVID – 19 prin dotarea cu aparatură medicală a Spitalului orășenesc Mioveni” are o valoare de peste 23 de milioane de lei, fonduri ce au provenit în totalitate de la Uniunea Europeană (REACT-EU).

Citiți și: La Mioveni, Moș Crăciun a ajuns mai devreme!

„Vă mulțumim că ne-ați ales pentru a ne premia și vreau să vă mulțumesc că ne-ați acordat aceste fonduri. O să vrem să aplicăm din nou pe o parte de infecții nozocomiale. Cu ocazia aceasta, am atras și fonduri europene, bani în țară, dar și medici.

Am o familie de medici venită din Irlanda, au învățat acolo, s-au întors în România, urmează doi pediatri care au lucrat în Italia, au condițiile ca afară, cu bani europeni. Putem munci acasaă, liniștiți, și într-un mediu curat!”, a declarat managerul Mircea Stoian.

La gală a luat parte și ministrul Marcel Ioan Boloș. În total, 14 proiecte au fost premiate.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3