New Profesional Consult 930 x 122

facebook

LIKE PENTRU MĂNĂSTIRE!

În ultimii ani ,,fenomenul Facebook’’ a luat amploare. Inclusiv unii preoți, pentru bisericile pe care le păstoresc, și-au făcut cont pe această populară rețea de socializare.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

O astfel de iniţiativă a avut și starețul Mănăstirii Râncaciov din Călineşti-Argeş, Ioaniche Vacarciu. Starețului i-a venit ideea ca urmare a renovării lăcaşului de cult, renovare care durează de mai bine de 10 ani.

Oricât de multă treabă ar avea, starețul nu uită ca în fiecare zi să posteze mesajul  cu care și-a obișnuit prietenii de pe Facebook: ,,Bună dimineaţa, România! Bună dimineaţa, dragi români, oriunde v-aţi afla!”. Acesta este mesajul pe care slujitorul Domnului îl postează dimineață de dimineaţă, mesaj însoţit de o rugăciune.

Citiți și: Incendiu de amploare. Mănăstire în flăcări

Oamenii sunt foarte încântaţi de iniţiativă şi îi mulţumesc pentru cuvintele sale. ,,Fiind internată la Institutul Ana Aslan din Bucureşti, mesajul dumneavoastră a venit ca o alinare, ca o mângâiere a sufletului meu trist şi îndurerat. Vă mulţumesc foarte mult, asemenea tuturor celor în suferinţă. Sărut mâna! Doamne ajută!”, a comentat o doamnă la o postare a starețului Mănăstirii Râncaciov din Călineşti-Argeş. (Foto: Facebook Mănăstirea Râncăciov)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3