930 x122 grota rece

pendiuc

PENDIUC ȘI NICOLESCU, DUPĂ VORBĂ, DUPĂ CORT! VEZI GALERIE FOTO!

Tudor Pendiuc nu are liniște nici la chefuri. La un moment dat, primarul Piteștiului a ieșit din cortul gigantic de la Magic Events Trivale care găzduiește la această oră petrecerea dată de Florin Tecău. S-a întreținut cordial cu o doamnă, după care a început să sune pe telefonul său mobil.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

Pendiuc, care este și președintele interimar al PSD Argeș, nu s-a oprit din vorbit nici măcar când la petrecere a sosit Constantin Nicolescu. Primarul i-a întins mâna a salut fostului președinte al Consiliului Județean și al pesedimii argeșene și și-a continuat discuția telefonică.

Petrecerea pe care Tecău o dă în cinstea alegerii lui la conducerea CJ și la care participă sute de invitați, primari, directori și parlamentari, va ține până seara târziu.

Citiți și: A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3