Donaris 930 x 122

colectare

PITEȘTENII POT SCĂPA DE ELECTRONICELE ȘI ELECTROCASNICELE VECHI

Astăzi şi mâine, între orele 10 și 18, piteştenii sunt invitaţi să se debaraseze de obiectele electronice ori electrocasnice vechi sau defecte, la punctele de colectare care vor fi amenajate în faţa Primăriei, în piaţa Smârdan, în piaţa Găvana III (lângă staţia de autobuz), în piaţa Traian (pe strada Exerciţiu) și în cartierul Trivale (complex 2).

Citiți și: Decizie crucială pentru cei care folosesc trotinetele electrice! Lege schimbată

Aparatele de mari dimensiuni vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau de la instituţii şi societăţi comerciale. Pentru informaţii şi programări privind preluarea gratuită se va apela numărul de telefon 0741.221.908 sau 0800.444.800.

Pentru aparatele electrocasnice mari (combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine și aparate de aer condiţionat) se acordă cupoane valorice la predarea aparatului. Fiecare deponent care va participa la acţiunea de colectare va fi înscris la o tombolă cu premii: un frigider și câte două fiare de călcat, cafetiere, maşini de găurit, aspiratoare și polizoare unghiulare.

Citiți și: GRATUIT la ESD Pitești! Beneficiază de promoția lunii iulie

Câştigătorii vor fi desemnaţi la extragerea care va avea loc mâine, de la ora 19, la Primărie.

Campania este realizată de Asociaţia Română pentru Reciclare-RoRec, în colaborare cu Primăria Piteşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3