EcoMoto 930×122

calin-nistor

Ponta l-a vrut adjunct la DNA pe omul care i-a instrumentat dosarele lui Nicolescu!

Potrivit HotNews.ro, Călin Nistor a primit de la Victor Ponta, în calitatea acestuia din urmă de ministru interimar la Justiție, propunerea de a ocupa funcția de procuror-șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție, propunere refuzată, însă. Călin Nistor este în prezent procuror-șef interimar al DNA, promovat de la DNA Pitești de către Daniel Morar.

Sub șefia lui Nistor, DNA Pitești i-a deschis dosare penale pentru fapte de corupție lui Constantin Nicolescu, președintele Consiliului Județean Argeș și lider al PSD Argeș.

În ianuarie 2011, cănd DNA Pitești a cerut arestarea preventivă a lui Nicolescu, Victor Ponta, în perioada aceea în opoziție, s-a deplasat în Pitești ca să-și susțină colegul de partid din Argeș. Alături de alți lideri PSD de la centru (Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc, Titus Corlățean, Marian Vanghelie și Nicolae Bănicioiu), Ponta a participat la un protest în curtea sediului PSD Argeș. Victor Ponta și-a manifestat atunci sprijinul pentru Constantin Nicolescu, afirmând că acesta este persecutat politic de regimul Băsescu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3