New Profesional Consult 930 x 122

domnuleprimar.ro

PRIMARUL PENDIUC, PUS LA ZID PENTRU DESZĂPEZIRE ȘI MAIDANEZI

Site-ul domnuleprimar.ro le oferă piteștenilor posibilitatea să ceară informații și lămuriri și să formuleze reclamații online pe adresa lui Tudor Pendiuc.

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

Una dintre cele mai recente sesizări provine de la o piteșteancă. Aceasta îi cere socoteală primarului în privința banilor cheltuiți de municipalitate pentru deszăpezirea din timpul iernii care tocmai a trecut și pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân. Primarul a răspuns, trimițând-o pe piteșteancă să se adreseze societății Salpitflor Green în ceea ce privește deszăpezirea și Serviciului de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești în privința maidanezilor.

Citind răspunsul primarului Tudor Pendiuc, un alt piteștean a comentat revoltat: „Cum??? În loc de răspuns Primăria pasează la un serviciu din subordinea ei??? Și pentru deszăpezire pasează la executant, să dea el informații??? Incredibil! Să posteze AICI sumele plătite pentru deszăpezirea (aproape inexistentă) din iarna asta și să ne comunice de ce dispar spațiile verzi și apar clădiri în loc, de ce se taie copacii, de ce câinii zburdă, de ce mizeria plutește, iar Primăria majorează impozitele cu 15% (pe șest) și pune taxe de parcare peste tot și schimbă fără rost bordurile! Asta trebuie făcut. Și sigur mai trebuie făcut un site unde să poată fi puse și văzute fotografiile cu toate neregulile din „orașul lalelelor”, că poate domnul primar nu le observă.”

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90