NOR CURIER 930X122

ionica

PROFUL DE FIZICĂ DE LA „BRĂTIANU” ÎI DĂ CU SARMALELE-N „CAP” VICELUI IONICĂ

Ștefan Ropcea, profesor de fizică la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, îl critică pe viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Căutat de polițiști după ce a furat o oală cu sarmale și caserole cu piftie

Într-un text trimis pe adresa redacției noastre, profesorul ia peste picior inițiativa Primăriei de a le oferi și în acest an doritorilor sarmale și țuică în a doua zi de Crăciun. În context, Ropcea punctează din nou o mai veche problemă: faptul că Primăria nu a dat curs cererii Colegiului „Brătianu” de semaforizare a trecerii de pietoni din fața instituției de învățământ. Amintim că Ștefan Ropcea a solicitat public în repetate rânduri semaforizarea sau măcar montarea unor limitatoare de viteză la „zebra” de pe „Armand Călinescu” după ce aici s-au înregistrat câteva cazuri de elevi și angajați ai Colegiului loviți de mașini.

„Aflăm din presă că domnul Ionică a decis ca de Crăciun să se împartă sarmale și rachiu. Mare pomană mare! Se precizează că așa au cerut cetățenii. Mă mir și nu pot crede că piteștenii au devenit atât de milogi! Dacă Ionică a cedat la cererea celor setoși de țuică, de ce nu a cedat la cererea celor 1.266 de elevi eminenți ai Colegiului „Brătianu” care au solicitat semaforizarea trecerii de pietoni? Mai degrabă este vorba de un capital electoral pe care edilul, Ion cu diminutiv, vrea să-l obțină de la pahargii. Postul de primar e liber… Desigur, urmând tradiția, el va servi sarmalele în bășcălie, costumat în bucătar, precum proprietarul buncărului anti atomic. Eu văd în această acțiune un spectacol umilitor! Orice om are de Crăciun sarmale și țuică. Dacă se dorește ajutorarea celor nevoiași – nota 10, dar gestul trebuie făcut cu discreție, dragoste și umilință. Nu în aer liber, în frig, în picioare, cu presă și poliție!”, scrie profesorul Ștefan Ropcea.

Citiți și: PITEŞTIUL LUCRULUI PROST FĂCUT

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • hasdrubal spune:

    Respect d-le profesor!! Dumnezeu sa ajute DNA-ul sa ne scape de psd-imea asta!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90