930×122 CAPRA 5

REGELE_RROMILOR_DAN_STANESCU_EPITESTI

Regele rromilor vrea să facă miting în centrul Piteștiului! Cu căruțe și corturi!

„Regele internațional al rromilor”, Dan Stănescu, din Costești-Argeș, amenință că va face miting în centrul Piteștiului, în fața Consiliului Județean. „Mergem cu corturile și căruțele!”, avertizează „regele”.

Dan Stănescu precizează că a vrut să organizeze mitingul, cu 5.000 de participanți, încă de la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, dar că primarul Tudor Pendiuc nu i-a aprobat cererea de autorizare a protestului.

Supărarea lui Dan Stănescu se îndreaptă către președintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu: „Domnul Nicolescu e un vis urât pentru mine și familia mea! O dezamăgire totală!”. „Regele internațional al rromilor” acuză Regia Autonomă de Drumuri Argeș, aflată în subordinea Consiliului Județean, că nu ar fi plătit lucrările pe care câteva societăți patronate de cetățeni români de etnie rromă le-ar fi făcut în 2011. Cu contracte, nu „la negru”, precizează el. Potrivit lui Dan Stănescu, este vorba de amenajarea de șanțuri de scurgere a apei pe circa o sută de kilometri de drumuri județene. „Regele” afirmă că, după ce a dat în judecată Regia, atât Tribunalul Argeș, cât și Curtea de Apel Pitești le-au făcut dreptate societăților respective. Stănescu susține că deși decizia Curții este definitivă și irevocabilă, banii (33 de miliarde de lei vechi plus dobânda, conform celor declarate de Dan Stănescu) nu au fost plătiți.

„Regele internațional al rromilor” mai are o nemulțumire: Consiliul Județean ar ocupa abuziv o parte dintre cele peste 52 de hectare de pământ pe care le-a cumpărat în comuna argeșeană Căteasca (teren pe care ar urma să dezvolte afaceri pentru a le da de muncă rromilor din zonă, precizează Dan Stănescu). „Regele” afirmă că partea care ar fi ocupată abuziv de CJ este celebrul pod care face și obiectul unui dosar penal care îl are ca protagonist pe Constantin Nicolescu. Și în acest caz, Dan Stănescu se va adresa justiției.

Declarațiile au fost făcute într-o conferință de presă organizată astăzi de Dan Stănescu la „Yaki Center”, din centrul Piteștiului. Stănescu a purtat o coroană pe cap și i-au stat alături fratele lui, Marius Stănescu, în vârstă de 32 de ani, și fiica sa cea mică, „prințesa” Lusi Cristina, de 16 ani.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3