EcoMoto 930×122

daniel-constantin3

Românii cred că ministrul Agriculturii a procedat corect în scandalul laptelui cu aflatoxină

Rezultatele unui sondaj de opinie Avangarde relevă că ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a procedat corect în privința scandalului laptelui contaminat cu aflatoxină. Nu mai puțin de 93% dintre români consideră că verificarea în laborator a produselor lactate a fost o decizie bună.

31% apreciază că ministrul Constantin a reacționat corect în tot acest scandal și doar 15% afirmă contrariul. Restul de 54% nu au informații despre cum a reacționat ministrul. Românii cred că reacția ministrului Agriculturii a fost mai bună decât a premierului Victor Ponta (17% spun că reacția primului-ministru a fost corectă) și a șefului Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (11% au o părere bună).

Este de remarcat și încrederea pe care românii continuă să o aibă în laptele produs în țară: 66% au multă și foarte multă încredere în laptele românesc, în timp ce numai 14% au puțină încredere și doar 7% niciun fel de încredere. În opinia majorității românilor (62%), laptele românesc aflat în acest moment pe piață este bun pentru consum. Doar 31% îl consideră suspect și, atenție!, nimeni nu îl consideră toxic.

Sondajul a fost realizat față în față cu cei intervievați, în perioada 24-27 martie, pe un eșantion reprezentativ la nivel național de 800 de persoane adulte și are o marjă de eroare de plus/minus 3, 5%.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3