New Profesional Consult 930 x 122

minore

TRAFICANT DE MINORE PENTRU SEX, PRINS AZI ÎN PITEȘTI

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Argeş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Piteşti, au făcut astăzi o percheziţie în Piteşti, la domiciliul unui bărbat de 44 de ani din judeţul Dâmboviţa bănuit de trafic de minori.

Citiți și: Interdicție doar pe hârtie! Cum a fugit un traficant din Argeș, condamnat la închisoare

Din cercetări a reieşit că din anul 2011 şi până în prezent bărbatul ar fi racolat mai multe minore, pe care le-ar fi obligat să întreţină raporturi sexuale cu clienţi găsiți prin intermediul unor anunţuri postate în presa locală. Individul ar fi închiriat în acest scop mai multe apartamente în Piteşti. Suma obţinută din activitatea infracţională s-ar ridica la 40.000 de lei.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit în apartament o tânără de 17 ani, posibil victimă a exploatării sexuale. De asemenea au fost descoperite şi ridicate un hard disk, 6 telefoane mobile, înscrisuri şi 100 de lei. 30 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri.

Citiți și: Alarmă generală! Minore răpite!

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. (Foto: Arhivă)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90