930×122 CAPRA 5

abuz sexual

Percheziție în Argeș la un bărbat care a agresat sexual un copil de 8 ani

Marți, 23 august, a avut loc o percheziție în Argeș, în comuna Ciomăgești, la un bărbat de 46 de ani, acuzat că ar fi abuzat sexual un copil de 8 ani.

Citiți și: Absolut SCANDALOS ce au făcut într-un autobuz Publitrans!

Polițiștii au ridicat de la domiciliul individului mai multe probe, iar ulterior l-au reținut pe cel în cauză. Acum bărbatul este arestat pentru 30 de zile.

IPJ Argeș precizează: 

Citiți și: Argeș: A încercat să violeze o femeie de 73 de ani

„În ziua de 23 august a.c, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercerările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din comuna Ciomăgești.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 17 august a.c., cel în cauză ar fi agresat un minor, în vârstă de 8 ani.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 23 august a.c., a fost efectuată o percheziție la domiciliul bărbatului, în urma căreia au fost ridicate mai multe mijloace de probă, iar cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după care a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90