930×122 CAPRA 5

abuz sexual

Percheziție în Argeș la un bărbat care a agresat sexual un copil de 8 ani

Marți, 23 august, a avut loc o percheziție în Argeș, în comuna Ciomăgești, la un bărbat de 46 de ani, acuzat că ar fi abuzat sexual un copil de 8 ani.

Citiți și: Pitești. EXCLUSIV – Șoferul unui BMW prins cu substanțe interzise în „bolidul” de lux

Polițiștii au ridicat de la domiciliul individului mai multe probe, iar ulterior l-au reținut pe cel în cauză. Acum bărbatul este arestat pentru 30 de zile.

IPJ Argeș precizează: 

Citiți și: Argeș. Absolut degradant ce i-a făcut o mamă copilului ei

„În ziua de 23 august a.c, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercerările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din comuna Ciomăgești.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 17 august a.c., cel în cauză ar fi agresat un minor, în vârstă de 8 ani.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 23 august a.c., a fost efectuată o percheziție la domiciliul bărbatului, în urma căreia au fost ridicate mai multe mijloace de probă, iar cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după care a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 POSADA 3