930X122 MAIA

botez

Vezi cât te costă să-ţi faci nunta la o cantină şcolară din Piteşti!

Primăria Piteşti a stabilit tarifele care vor fi percepute de unităţile de învăţământ pentru diverse activităţi în anul 2014.

Citiți și: De la nuntă, de urgență la spital! Mesean lovit brutal cu ciocanul în cap

50% din sumele astfel încasate vor fi virate bugetului local, iar 50% vor rămâne la dispoziţia unităţilor şcolare. Astfel, acolo unde există cantine şi săli de sport tarifele pentru anul viitor sunt următoarele: 6 lei pe mp zilnic pentru nunţi şi botezuri (la cantine); 50 de lei ora de jocuri şi activităţi sportive practicate de persoane juridice, respectiv 25 de lei ora pentru persoanele juridice care au certificate de identitate emise de Agenţia Naţională pentru Sport (săli de sport); 40 lei ora de jocuri şi activităţi sportive pentru persoane fizice în grupuri de maxim 4, iar dacă acest număr este depăşit tariful creşte la 100 de lei pe oră.

Pentru activităţile de comerţ de la unităţile şcolare se va percepe un tarif de 3 lei pe mp zilnic, iar pentru sedii ale fundaţiilor şi ONG-urilor tariful va fi de 2,5 lei pe mp pe lună.

Citiți și: Argeș. Era să fie sfâșiat de urs lângă un Restaurant vestit! Video

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA