Donaris 930 x 122

nicolescu

SURPRIZĂ! AFLĂ CUM A REACŢIONAT NICOLESCU FAŢĂ DE ORDINUL PRIN CARE L-A DEMIS PREFECTUL!

Lunea trecută prefectul Cristian Soare a semnat un ordin cu consecinţe importante pentru judeţ: încetarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean pentru Constantin Nicolescu, găsit de Agenţia Naţională de Integritate în conflict de interese, concluzie confirmată, definitiv și irevocabil, de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Citiți și: Șah-mat înainte de alegeri! Prefectul, ordin care schimbă tot în consiliile locale

Potrivit legii, Nicolescu are 10 zile la dispoziţie în care să conteste ordinul prefectului la instanţa de contencios administrativ. Ei bine, până astăzi Constantin Nicolescu nu a făcut nicio contestaţie, dând impresia fie că s-a împăcat cu situaţia (a fost nevoit să renunţe şi la activitatea de la Consiliu, dar, cel puțin temporar, şi la conducerea PSD Argeş), fie că va aştepta până în ultima clipă pentru a contesta.

Chiar şi aşa, ordinul prefectului ar rămâne valabil pe perioada unui eventual proces în contencios administrativ. Iar dacă ar avea câştig de cauză, Nicolescu ar trebui să aştepte destul de mult timp până la o sentinţă favorabilă care să îi permită revenirea la conducerea Consiliului Județean Argeș. În plus, fostul președinte al Consiliului invocă tot mai des în ultima vreme probleme de sănătate, susţinând că are nevoie de odihnă, de tratament adecvat şi de liniştea din sânul familiei. Ca să nu mai vorbim de faptul că pe 7 martie va avea termen într-un proces de corupţie despre care se spune că i-ar putea aduce o condamnare!

Citiți și: Pitești. Dosar penal și amenzi pe bandă rulantă la un azil

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3