Donaris 930 x 122

păcănele

UN PATRON DE PĂCĂNELE DIN ARGEŞ A REFUZAT SĂ ÎNCHIDĂ SALA

În cursul zilei de ieri, agenţii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, o societate comercială din Mărăcineni, ca urmare a nerespectării prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență cu nr. 53 din 28 octombrie 2020, care prevede la art.1, alin.3, suspendarea activității operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, măsură dispusă la nivelul localității respective începând cu data de 29.10.2020, ora 00:00.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

Totodată, în urma celor constatate, poliţiştii au transmis înştiinţări către instituţiile cu atribuţii conexe în domeniu, pentru a dispune măsurile legale, conform competenţelor, respectiv către Primăria Mărăcineni și Direcția de Sănătate Publică Argeș.

„Recomandările impuse prin norme legale, au caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul abordării unei conduite preventive, de către fiecare cetățean, pentru limitarea riscului de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune. Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii locali și specialiștii celorlalte structuri care acționează în această perioadă sunt tot membri ai acestei comunități, iar nerespectarea prevederilor legale constituie, în primul rând, o nerespectare a efortului comun depus de întreaga comunitate”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3