NOR CURIER 930X122

accident

Au apărut imaginile accidentului de la Mihăești! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Au apărut imaginile accidentului de la Mihăiești! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

(Sursă video: Guvernatorul.Info)

UPDATE: „Accidentul s-a produs între o dubă și un autoturism. În urma evenimentului au rezultat trei victime: un copil de 9 ani care a suferit atac de panică, un bărbat de 29 de ani care acuză dureri la nivelul capului și un bărbat de 62 de ani cu răni minore și zgârieturi la nivelul feței”, a transmis ISU Argeş.

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

 

 

Accident la Mihăeşti. Un eveniment rutier a avut loc în jurul orei 15.00 pe raza comunei Mihăești, judeţul Argeş. A intervenit un detaşament de pompieri de la Câmpulung, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, însoțiți de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Județean.

 

 

În sprijin a sosit și un echipaj SMURD de prim ajutor.

 

Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu două victime care prezintă traumatisme. În plus, sunt scurgeri de combustibil pe carosabil. Traficul pe DN73 este blocat în acest moment!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90