NOR CURIER 930X122

accident

Autoturism în râpă şi trei victime blocate în interior. Intervenţie ISU Argeş

Autoturism în râpă şi trei victime blocate în interior.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

UPDATE ORA 14.30: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, s-a stabilit că o femeie de 57 de ani, din București, care conducea un autoturism pe un drum forestier de pe raza localității Rucăr, în zona Hidrocentralei Râușor, ar fi ieșit în afara părții carosabile, în împrejurări care urmează să fie stabilite prin cercetări, răsturnându-se într-o zonă cu înclinație pronunțată.

După eveniment, atât conducătoarea auto, cât și ceilalți doi ocupanți, respectiv un bărbat de 80 de ani, din București, și un alt bărbat de 84 de ani, din București, au fost transportați la o unitate medicală pentru investigații (fără răni vizibile, doar bărbatul de 84 de ani are ca diagnostic preliminar o escoriație la cap).

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

Întrucât evenimentul s-a petrecut pe un drum ce nu este deschis circulației publice (drum forestier), acesta nu întrunește elementele constituție ale unui accident de circulație”, precizează IPJ Argeş.

 

 

UPDATE: „În urma evenimentului au rezultat trei victime, acestea au fost scoase, salvatorii îndepărtând ușile autoturismului.

Mașina este scăpată într-o râpă, la aproximativ 5 metri faţă de nivelul drumului pe care acesta rula.

O victimă a primit îngrijiri medicale, a suferit răni la nivelul capului și a fost preluată de echipajul SMURD, iar celelalte două, în urma îngrijirilor medicale au fost preluate de echipajul SAJ”, a transmis ISU Argeș. 

 

 

Știrea inițială

Un eveniment rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Rucăr. Din primele date, o maşină Toyota s-a răsturnat în afara părții carosabile şi a ajuns într-o râpă.

Apelantul a anunţat că trei persoane ar fi blocate în autoturism.

Intervin pompierii cu două autospeciale de intervenție și o ambulanţă SMURD, însoțiți și de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulantă Județean.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3