New Profesional Consult 930 x 122

cătălin iancu

Doi argeșeni fac show fenomenal în Statele Unite!

Doi argeșeni fac show fenomenal în Statele Unite!

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Valentin Precup și Cătălin Iancu, cei doi instrumentiști argeșeni deja cunoscuți publicului, sunt în aceste zile în turneu în Statele Unite ale Americii.

Citiți și: Dacia și ARO – ce n-a văzut America!

Valentin și Cătălin sunt alături de alți mari artiști ai folclorului românesc: Alexandru Brădățan, Oana Tomoioagă, Paul Ananie și Andreea Haisan.

Au început spectacolele în urmă cu aproximativ o lună, iar weekend-ul acesta vor avea ultimele show-uri în New York si New Haven.

Până acum, le-au cântat și i-au încântat pe spectatorii din Las Vegas, Los Angeles, Phoenix, Florida, Atlanta, Dallas, Cleveland și Chicago Detroit.

Așa cum ne-a obișnuit, Valentin Precup – „omul-orchestră” – face un show de excepție! De asta s-au convins și românii din State.

 

Nici Cătălin Iancu nu s-a lăsat mai prejos. Argeșeanul uimește de ani de zile cu talentul său. Cântă la țambal legat la ochi:

 

„Turneul a fost un real succes, cu sălile pline la majoritatea evenimentelor. Iar românii de aici au gustat foarte frumos show-ul nostru”, declară Valentin Precup în exclusivitate pentru ePitești.

Menționăm că Valentin este, de trei ani de zile, și profesor de saxofon la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești. Mai multe amănunte despre tănăr puteți citi și AICI.

Foto și video: Arhivă personală

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3