930 x122 grota rece

bărbat decedat

Familia bărbatului ucis la Autogara Sud i-a dat în judecată pe poliţişti

Familia bărbatului ucis la Autogara Sud i-a dat în judecată pe poliţişti. Familia victimei a anunţat printr-un avocat că intentează proces şi solicită în instanţă daune morale şi materiale.

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

 

 

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

„Interesele familiei sunt în primul rând pe latura penală a cauzei, anume tragerea la răspundere a celor vinovaţi de săvârşirea acelei infracţiuni. Pe latura civilă, bineînţeles, daune morale şi materiale pe care încă nu le-am specificat întrucât nu am stabilit o sumă exactă”, a declarat Dumitrescu Gabriela, avocat.

Vă reamintim, în cauză cei doi poliţişti acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte au fost ieri arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Victima, Barbu Alexandru, avea 63 de ani. A plecat cu taxi-ul la terasă şi a ajuns acasă în sicriu, după o intervenţie brutală a poliţiştilor care au dorit să-l îndepărteze din zonă.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • vasile gheorghe spune:

    Cum ramne cu purtatorul de cuvant al mpolitiei care a mintit ordinar incercand sa-i acopere pe cei doi criminali ?Mai este in functie ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3