SMART KIDS 930X122

bărbat decedat

Video: Bărbat decedat într-un apartament din centrul Piteştiului

Bărbat decedat într-un apartament din centrul Piteştiului.

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

UPDATE ORA 13.40. ISU Argeş precizează: „Un echipaj cu o autospecială de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pentru pătrunderea într-un apartament din municipiul Pitești, Calea București, unde era posibil să se afle un bărbat care nu a mai fost văzut de ceva timp. Echipajul de pompieri a pătruns prin forțarea ușii de la intrare și au găsit bărbatul de 53 de ani căzut în locuință, cu rigiditate cadaverică.”

 

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

 

Ştirea iniţială – ora 13.00

Pompierii ISU Argeş au intervenit pentru deblocarea ușii unui apartament situat în Blocul 2 de pe str. Victoriei.

Blocul cu pricina se află în vecinătatea Primăriei Piteşti. Din apartament a fost scoasă o persoană decedată. Este vorba despre un bărbat cu vârsta de aproximativ 50 de ani.

Momentan nu se cunosc cauzele. Se pare că moartea a survenit în urmă cu mai multe zile, după primele estimări ale cadrelor medicale care au constatat decesul.

La faţa locului cercetările sunt efectuate, în continuare, de poliţişti. Cauza exactă a morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3