cornel ionica

IONICĂ, O NOUĂ PROMISIUNE PENTRU ”SAN SIRO”. CINE SĂ-L MAI CREADĂ?

Ionică, o nouă promisiune pentru ”San Siro”. Cine să-l mai creadă?

Citiți și: Video – Terenul „San Siro” luat cu asalt de copii și părinți

Au trecut 4 ani de când municipalitatea piteșteană a câștigat în instanța de judecată terenul de sport supranumit ”San Siro”, din cartierul Ceair, în zona Expo Parc. De atunci și până în prezent, Primăria a tot promis că terenul va fi redat circuitului sportiv.

La sfârșitul anului 2014, Cornel Ionică, pe atunci viceprimar al Piteștiului, susținea că în 2015 ”terenul va fi adus la stadiul inițial” (detalii, AICI). Și la începutul anului 2016, același Cornel Ionică promitea că terenul ”San Siro” va fi reabilitat și modernizat (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Video: Terenul San Siro, mereu gata, dar niciodată cum trebuie

Promisiuni că terenul va fi modernizat veneau de la conducerea Primăriei Pitești și în septembrie 2016, dar și anul trecut (amănunte AICI și AICI).

După ani și ani de promisiuni, terenul se află și acum într-o stare deplorabilă. S-a schimbat în 4 ani felul în care arată ”San Siro”, așa cum a tot promis Cornel Ionică? În rău, da!

În această săptămână, reprezentanți ai municipalității Pitești, în frunte cu primarul, au mers pe terenul ”San Siro”. Ionică a făcut din nou promisiuni. Redăm, în continuare, o parte din declarația primarului în fața unor jurnaliști: ”Vrem să îl supunem (n.r. – terenul) din nou atenției Consiliului Local, în primul rând, dar și cetățenilor și presei, ca să facem ceva aici (…) Nu ne-am angajat să facem o investiție până n-am dus-o până la capăt. O să vedeți ce iese… bijuterie va ieși!”

În perioada următoare, într-o ședință de Consiliu Local, ar trebui supus votului un studiu de fezabilitate pentru reabilitarea și modernizarea terenului. Până atunci, însă, piteștenii au doar promisiuni!

În condițiile în care timp de 4 ani de zile (!) Cornel Ionică, fie că era viceprimar, fie din postura de acum de primar, nu a făcut altceva decât să promită ”reamenajarea și modernizarea terenului”, care sunt șansele ca de această dată ideea să fie materializată?

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441