930 x122 grota rece

nunta

Piteşti: Femeie luată cu ambulanţa de la nuntă

Femeie luată cu ambulanţa de la nuntă, după ce s-a întrecut cu băutura. S-a întâmplat în cursul serii trecute, la un restaurant de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, cartier Nord – Piteşti. Pe la ora 22.30, când invitaţii abia îşi făceau „încălzirea” şi turnau în pahar din carafe, o doamnă cu vârsta de aproximativ 70 de ani se clătina deja pe picioare, ameţită de la diverse licori.

Citiți și: De la nuntă, de urgență la spital! Mesean lovit brutal cu ciocanul în cap

 

Citiți și: Scandal uriaș la nuntă! Socrul mic, snopit în bătaie de un nuntaș

 

Este încă neclar dacă a venit deja „antrenată” sau a consumat în viteză în puţinul timp pe care l-a petrecut. Cert este că, la un moment dat, i s-a făcut rău. Nuntaşii au sesizat că invitata dă semne de „scurtcircuitare” şi au chemat salvarea.

Un reporter ePiteşti a surprins intervenţia echipajului medical. O ambulanţă SAJ a ajuns la locul „faptei” şi a preluat-o pe victima lui Bachus (VIDEO)

 

 

De la restaurant şi până la spital ambulanţa a ajuns într-un foarte scurt timp, iar femeia a fost pusă pe perfuzii – tratament standard pentru etilism acut. Din fericire, nu au apărut complicaţii. În această dimineaţă, pe la ora 8, femeia a plecat pe propriile picioare spre casă, regretând amarnic faptul că nu a prins buchetul miresei.

Poate data viitoare!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90